Trucks

In de loop der jaren heeft Rekos de vakkennis in het trucksegment steeds verder uitgebreid. Door onze professionele instelling hebben we ons ontwikkeld tot dé groothandel in bedrijfswagenonderdelen, inclusief een reparatiewerkplaats voor opleggers, aanhangwagens en trekkende voertuigen.

Keuringen en controles

Laat uw trucks tijdig keuren en controleren dat voorkomt later een hoop problemen. Wij voeren o.a. APK-keuringen uit en ook voor het ijken van uw tachograaf bent u bij Rekos aan het juiste adres. Keuringen zijn bij ons vrijblijvend, wij overleggen met u de zaken die niet (of nét) door de keuring komen en hoe deze opgelost kunnen worden.

Reparatiewerkplaats en onderhoud

Reparaties en onderhoud aan uw truck kunnen wij snel en met hoge kwaliteit uitvoeren. Dankzij onze grote voorraad onderdelen en onze eigen revisiewerkplaats hebben we uw truck of wagenpark binnen de kortste keren weer in topconditie! Ook voor bijvoorbeeld het straal- en spuitwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom: voor het totale onderhoud en service aan uw truck of wagenpark is Rekos uw partner. In onze reparatiewerkplaats voeren onze specialisten o.a. de volgende werkzaamheden uit:

  • Algeheel onderhoud aan trucks en trailers
  • Schadereparaties
  • Grote en kleine onderhoudsbeurten
  • APK-keuringen
  • Tachograaf ijken
  • Snelheidsbegrenzer ijken
  • Kraankeuringen
  • Airco

24/7 noodhulp onderweg

Ondersteuning bij pech onderweg. Ons team van volleerde technici helpt u via onze alarmcentrale verder en zorgt dat er snel professionele hulp ter plekke is.

Onderdelen

Voert u het onderhoud en reparaties in eigen beheer uit? Ook dan kan Rekos u helpen. Ons magazijn heeft zeer veel onderdelen op voorraad, snelle levering dus. Benieuwd of ook uw onderdeel door ons geleverd kan worden? Zeker weten! Bekijk onze webshop en bestel eenvoudig online. Vraag hier uw account aan!

Revisie

Heeft u een onderdeel nodig dat niet meer verkrijgbaar is? Dan is revisie een goede optie. Dankzij onze uitgebreide revisiewerkplaats kunnen we u snel van dienst zijn en hoeft uw truck nooit lang stil te staan. Rekos reviseert o.a. remmen, remklauwen en hydrauliekslangen.