Reparatie

Uw Partner

Rekos Almelo is uw partner voor het totale onderhoud en service van uw motorvoertuig of complete wagenpark. In onze onafhankelijke bedrijfswagengarage voeren wij alle reparatiewerkzaamheden voor o.a. uw trucks, opleggers, aanhangers en motorwagens uit. Daarnaast hebben we een uitgebreide werkplaats voor reparatie aan o.a. bestelbussen en alle soorten aanhangwagens.

Onderhoud

Niet alleen reparaties, maar ook grote- en kleine onderhoudsbeurten, controles en keuringen worden door Rekos uitgevoerd. Afhankelijk van de resultaten van een dergelijke keuring, voeren we na overleg met u de benodigde reparaties en onderhoud uit. Tijdige controles en onderhoudsbeurten houden uw wagen(park) in optimale conditie. Voorkom onnodig grote verrassingen tijdens (APK)keuringen en laat ook tussentijds uw wagen(park) goed onderhouden!

Gecertificeerd personeel

Naast de gebruikelijke reparaties zoals remrevisie, grote- en kleine beurten, APK klaarmaken e.d. heeft Rekos gecertificeerd personeel voor o.a. uitlezen van ABS/EBS storingen in uw truck of oplegger/aanhanger.Deze problemen kunnen snel en vakkundig verhopen worden door onze gespecialiseerde monteurs. Mede door de uitgebreide voorraad onderdelen van o.a. Wabco, Knorr en Haldex is uw voertuig weer snel onderweg.Ook voor storingen in bijvoorbeeld uw truck heeft Rekos speciale uitleesprogramma’s om u snel in te kunnen lichten over het probleem en deze vervolgens te verhelpen.Rekos is gespecialiseerd in het keuren en repareren van autolaadkranen, meeneemheftrucks, laadkleppen en andere laad- en lossystemen. Met name Hiab en Moffet zijn veel voorkomende systemen.Door ons gecertificeerd personeel en grote voorraad aan Hiab en Moffet onderdelen, kunnen wij u snel en vakkundig helpen. Onze monteurs worden d.m.v. cursussen up-to-date gehouden en op de hoogte gebracht van de nieuwste technieken. Ook hebben wij een speciaal computersysteem om uw kraan bijvoorbeeld te resetten en storingen te verhelpen.

Kap omhoog Reparatie op poten
Tankwagen