Personenauto's en oldtimers


Meer dan alleen trucks en trailers

Ook voor de bezitter van personenauto’s biedt Rekos veel mogelijkheden. Of het nu gaat om uw eigen auto of om het complete wagenpark van uw organisatie, wij staan altijd voor u klaar.

Onderhoud

Voor bezitters van personenauto’s bieden we verschillende onderhoudsmogelijkheden. Neem contact op met een van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken. Wacht niet tot de APK met het onderhoud aan uw auto. Een kleine tussentijdse onderhoudsbeurt voorkomt dat u tijdens de APK voor onaangename verassingen komt te staan. Wij lopen uw auto na en overleggen eventuele problemen. Wij kunnen u direct helpen door onze grote voorraad onderdelen.

Reparatiedienst

Wij beschikken over een uitgebreide reparatiedienst. In onze reparatiewerkplaats worden o.a. de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Algeheel onderhoud
  • Onderhoudsbeurten
  • APK-keuringen
  • Schadereparatie
  • Airco reparatie en controle
  • Banden monteren, uitlijnen en balanceren

Onderdelen

Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel voor uw personenauto? Voor het bestellen van onderdelen voor uw personenauto kunt u terecht bij de balie van ons magazijn in Almelo, of u bestelt uw onderdelen gemakkelijk en snel telefonisch of via onze webshop.

Revisie

Is uw onderdeel niet meer leverbaar? Rekos heeft een gespecialiseerde werkplaats voor het reviseren van o.a. drukgroepen, koppelingen, cilinderkoppen, remsystemen, remslangen en stuurbekrachtigingsslangen. Met behulp van onze revisiewerkplaats kan Rekos nog sneller aan uw wensen voldoen, ook als sommige onderdelen niet meer gefabriceerd worden.