Over Rekos

In 1965 is Rekos Rem- en koppelingservice gestart als specialist op het gebied van remmen en koppelingen. De heer M.J. Beverdam is samen met zijn vrouw begonnen aan de Bornerbroeksestraat in Almelo. Na een moeizame start begon het toch te lopen. Zo goed dat er begin 1973 behoefte ontstond aan een grotere locatie met meer ruimte. In 1974 is Rekos dan ook verhuisd naar het huidige adres, Plesmanweg 22 in Almelo.


Als vanzelfsprekend is de vakkennis in de loop der jaren steeds verder uitgebreid. Door deze professionele instelling heeft Rekos zich ontwikkeld tot een groothandel in bedrijfswagenonderdelen. Als groothandel in bedrijfswagenonderdelen is een uitgebreid magazijn van essentieel belang. Wij beschikken over een grote voorraad onderdelen voor alle soorten voertuigen. Tevens beschikken wij over een team van specialisten met uitvoerige technische kennis en training van de benodigde vakgebieden. We hebben 2 filialen in het oosten van het land. Almelo als hoofdvestiging en Varsseveld iets zuidelijker. inclusief een onafhankelijke reparatiewerkplaats voor o.a. opleggers, aanhangers, trucks en motorwagens. Dit alles proberen wij door middel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen(MVO) verder uit te bouwen. 

Varsseveld:

Onze laatste aanwinst is ons filiaal te Varsseveld.

VVELD Drone

In oktober 2017 zijn we hier begonnen. We hebben veel al klanten in deze omgeving en door dit filiaal zijn de routes die we nu rijden sneller en efficienter. We kunnen daarom een betere service bieden en verwachten hiermee ook veel nieuwe klanten te krijgen. Dit filiaal is ook een echt servicepunt met een eigen magazijn. Kijk zelf maar eens wat we hier allemaal te bieden hebben...

VarsseveldMagazijn Varsseveld

Rijdende magazijnen:

Dat Rekos een hoge mate aan service levert, blijkt ook uit onze rijdende magazijnen. Onze 2 vertegenwoordigers bezoeken hiermee de klanten. In deze rijdende magazijnen is een voorraad aanwezig van alle fastmover onderdelen die direct geleverd kunnen worden. De andere bestelde onderdelen worden nageleverd door onze eigen bezorgdienst vanaf het centrale magazijn in Almelo.

Vrachtwagen rijdend magazijn binnen

Maar dat is nog slechts een deel van ons dienstenpakket. Op elk gebied zijn we namelijk thuis in techniek, met als uitgangspunten service en kwaliteit. We hebben een reparatiewerkplaats voor o.a. bestelbussen en alle soorten aanhangwagens. Daarnaast heeft Rekos een revisiewerkplaats. Met behulp van deze revisiewerkplaats kunnen wij nog beter en sneller voldoen aan de wensen van de klant. We reviseren en fabriceren o.a. cilinderkoppen, hydrauliekslangen, koppelingen, motorfietsremmen en remslangen. Alle werkzaamheden op het gebied van vervoer en industriële toepassingen. Ook hieraan herkent u de hoge mate van service en kwaliteit waar Rekos voor staat.

Kortom:

  • Rekos levert kwaliteitsonderdelen
  • Rekos heeft een goede voorraad van onderdelen
  • Rekos haalt alles uit de kast om delen te leveren/bezorgen
  • Rekos heeft uitstekende technische kennis in huis
  • Rekos beschikt over rijdende magazijnen
  • Rekos beschikt over reparatiewerkplaatsen
  • Rekos beschikt over een revisiewerkplaats
  • Rekos heeft een eigen bezorgdienst
  • Rekos heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel.

Media

Door de jaren heen zijn er regelmatig publicaties in kranten en magazines verschenen. Klik om meer informatie over het onderwerp te lezen.