Meeneemheftrucks


Achterop de trailer heeft een meeneemheftruck veel te lijden onder de weersomstandigheden. En dat terwijl ze vaak pas vrij laat, tijdens de jaarlijkse keuring, gecontroleerd worden. Door ook tussentijds uw meeneemheftrucks vaker te laten controleren en onderhouden verlengt u de levensduur aanzienlijk!
Voorkom dat u op locatie met een defecte meeneemheftruck geconfronteerd wordt, bij Rekos kunnen we u helpen met o.a.:

  • Grote en kleine onderhoudsbeurten
  • Schadereparaties
  • Revisie van onderdelen
  • Jaarlijkse keuring

Reparatie

Rekos is uw partner voor het totale onderhoud van uw meeneemheftrucks. Wij leveren een compleet pakket aan diensten aan en zorgen ervoor dat uw meeneemheftruck weer snel inzetbaar is.
Wanneer u zelf het onderhoud en reparaties uitvoert dan kunt u ook eenvoudig losse onderdelen bij Rekos bestellen. Wij hebben een uitgebreid magazijn met meer dan 28.000 onderdelen, direct leverbaar dus! Bestel telefonisch (+31 546-862464) of via onze webshop.

Onderhoud en keuringen

Juist omdat meeneemheftrucks blootgesteld worden aan de elementen hebben ze veel te lijden, zeker in de winter. Verzeker u van een optimale werking en laat tijdig grote en kleine onderhoudsbeurten uitvoeren.
Keuringen worden in onze keuringsstraat uitgevoerd door ervaren keurmeesters. De checklist met de keuringspunten wordt vervolgens met u doorgenomen en in overleg repareert Rekos uw meeneemheftruk, zodat die weer snel in te zetten is.

Onderdelen bestellen

Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel? Neem eerst even contact (+31 546-862464) op met een van onze medewerkers of bestel het snel en eenvoudig via onze webshop. Is een onderdeel niet meer te leveren? Dan reviseren we de onderdelen waar nodig.