Lijnbussen & Touringcars

Vakkundig onderhoud en controles

Met tijdig en vakkundig onderhoud voorkomt u later grote problemen en dure reparaties. De technici van Rekos motorvoertuigentechniek hebben een ruime ervaring met het onderhoud aan lijnbussen en touringcars en houden uw wagenpark in perfecte conditie.


Reparatie en onderhoud

Onze reparatiewerkplaats is compleet uitgerust voor onderhoud en reparaties aan uw lijnbussen of touringcars. In onze uitgebreide reparatiewerkplaats worden o.a. de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Algeheel onderhoud
  • Reparaties aan bijv. airco of remsystemen
  • Overige reparaties
  • Schadereparaties
  • Grote en kleine onderhoudsbeurten

Door onze vakkundige technici en ruime voorraad zijn we in staat uw problemen snel op te lossen. U kunt uw lijnbus of touringcar weer snel inzetten.

Onderdelen

Bent u op zoek naar specifieke onderdelen voor uw lijnbus of touringcar? Ook dan kan Rekos motorvoertuigentechniek u helpen. In ons magazijn te Almelo hebben we ruim 28.000 onderdelen op voorraad en zijn direct leverbaar. Neem contact op of bestel eenvoudig via onze webshop.

Revisie

Heeft u een onderdeel nodig dat niet meer verkrijgbaar is? Dan is revisie een goede optie. U kunt hierbij denken aan asrevisie, complete motorenrevisie of bijvoorbeeld revisie van remklauwen, remmen, mechanische en hydraulische remdelen.