Landbouwvoertuigen

Volledig onderhoud landbouwvoertuigen

Wanneer uw landbouwvoertuigen stilstaan kosten ze alleen maar geld en leveren ze niets op! Toch blijven veel landbouwvoertuigen erg lang doorrijden, ondanks bijv. kleine reparaties die eigenlijk uitgevoerd moeten worden. Laat uw landbouwvoertuig tijdig en goed onderhouden! Te lang wachten zorgt er alleen maar voor dat de kosten van reparaties onnodig oplopen en uw landbouwvoertuig langer in reparatie moet.
Rekos heeft jarenlange ervaring met het onderhoud en reparaties aan landbouwvoertuigen. U kunt bij ons terecht voor het onderhoud, (spoed)reparaties, onderdelen of zelfs revisie van landbouwvoertuig onderdelen.

Een uitgebreid magazijn

Wij beschikken over een grote voorraad onderdelen voor landbouwvoertuigen. Genoeg redenen om gebruik te maken van ons magazijn:

  • Alles op voorraad
  • Meer dan 28.000 producten
  • Snel geleverd

Reparatie en onderhoud van uw landbouwvoertuig

Rekos is uw partner voor het totale onderhoud en service van uw landbouwvoertuig. In onze grote reparatiewerkplaats voeren wij alle reparaties aan uw landbouwvoertuigen uit. Dankzij onze grote voorraad kunnen wij u snel van dienst zijn en staat uw landbouwvoertuig nooit lang bij ons in reparatie. U kunt bij Rekos terecht voor grote en kleine onderhoudsbeurten en reparaties.

Revisie

Met behulp van onze revisiewerkplaats kunnen we uw problemen nog sneller verhelpen. Uw landbouwvoertuigen blijven altijd in topconditie, ook als de benodigde onderdelen niet meer leverbaar zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het reviseren van drukgroepen, cilinderkoppen, complete motorenrevisie, mechanische en hydraulische remdelen en fabricagemogelijkheden van vrijwel alle mogelijke hydrauliekslangen en bijbehorende kranen, ventielen, afsluiters.