Filialen

Almelo

Als groothandel in bedrijfswagenonderdelen is een uitgebreid magazijn van essentieel belang. Wij beschikken over een grote voorraad onderdelen voor alle soorten voertuigen. Tevens beschikken wij over een team van specialisten met uitvoerige technische kennis en training van de benodigde vakgebieden. Almelo is als hoofdvestiging al jaren de basis van waaruit alles georganiseerd wordt. Hier bevinden zich ook onze bedrijfswagenservice, revisie afdeling, autoservice en administratie. Neem zelf maar een kijkje.


Heerenveen

Sinds september 2016 hebben we met vestiging Heerenveen een echt servicepunt met een eigen magazijn en winkel. Onze klanten in het noorden van het land zijn hiermee ook verzekerd van een snelle levering. Hiermee hebben we veel nieuwe klanten gewonnen. Kijk maar eens rond in dit filiaal.


Varsseveld

Sinds oktober 2017 is Filiaal Varsseveld geopend. Dit is ook een echt servicepunt met een eigen magazijn en winkel, maar in dit geval voornamelijk voor bestaande klanten. De routes die we nu rijden zijn daarom sneller en efficiënter. Kijk maar eens wat we allemaal in ons magazijn hebben...