Campers

Gerust op vakantie

Een goed onderhoud van uw camper is van groot belang. Een groot gedeelte van het jaar staat uw camper in de opslag, maar als u ermee op vakantie gaat dan moet u wel kunnen vertrouwen op de staat en kwaliteit van het onderhoud. Voor periodiek onderhoud, controles, reparaties of het bestellen van onderdelen kunt u terecht bij Rekos.

Tijdige controle en vakkundige reparatie

Laat uw camper bijvoorbeeld tijdig controleren op lekkages, door deze tijdig te laten repareren bespaart u een hoop schade en geld. Naast de periodieke APK-keuringen is het erg belangrijk om regelmatig een kleine en grote onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Een APK-keuring is geen garantie dat uw camper de rest van het jaar veilig de weg op kan.
Onze reparatiewerkplaats is daarnaast goed uitgerust voor reparaties aan uw camper. Door onze uitgebreide voorraad van meer dan 28.000 artikelen duurt een reparatie bij ons nooit onnodig lang.
U kunt bij Rekos terecht voor o.a.

  • APK-keuringen
  • Klein en groot onderhoud
  • Reparaties
  • Airco

Voorkom onplezierige verrassingen op vakantie en laat uw camper keuren en controleren door onze experts.


Een uitgebreid assortiment

Ook op het gebied van camper-onderdelen heeft Rekos een uitgebreid assortiment (bijv. banden), uw camper is snel weer op orde en kunt u met een gerust gevoel op vakantie! U kunt terecht in ons magazijn te Almelo of bestelt het onderdeel eenvoudig via onze webshop.

Revisie

Heeft u een onderdeel nodig dat niet meer verkrijgbaar is? Dan is revisie een goede optie. Dankzij onze uitgebreide revisiewerkplaats kunnen we u snel van dienst zijn en kunt u snel weer op vakantie met uw camper.