Bestelbussen

Reparatie en onderhoud

Ook de bezitter van een bestelbus kan terecht bij Rekos. Wij staan voor u klaar voor het onderhoud van uw bestelbus of complete wagenpark. De grote voorraad onderdelen zorgt ervoor dat u snel weer de weg op kunt met uw bestelbus. Daarnaast kunnen we in onze ruime werkplaats ook prima uit de voeten met het onderhoud van uw complete wagenpark.

Onderdelen

Als groothandel van bedrijfswagenonderdelen heeft Rekos een uitgebreid magazijn met ruim 28.000 onderdelen die direct leverbaar zijn. U hoeft dus nooit lang te wachten op de onderdelen voor uw bestelbus. Bestel ze eenvoudig telefonisch (+31 546-862464) of via onze webshop.

Keuringen en controles

Ons team van gecertificeerde specialisten heeft uitvoerige kennis en training op de benodigde vakgebieden. Ook voor uw APK-keuring of tussentijdse controles kunt u dus terecht bij Rekos.

Revisie

Is uw onderdeel niet meer leverbaar? Rekos heeft een gespecialiseerde werkplaats voor het reviseren van o.a. drukgroepen, koppelingen, cilinderkoppen, remsystemen, remslangen en stuurbekrachtigingsslangen. Met behulp van onze revisiewerkplaats kan Rekos nog sneller aan uw wensen voldoen, ook als sommige onderdelen niet meer gefabriceerd worden.