Airco service

De Airconditioning van een auto is een stukje geavanceerde techniek. In combinatie met de electronica die e.e.a. regelt heeft u veel comfort. Storingen die zich kunnen voordoen danwel het voorkomen hiervan vraagen veel kennis en ervaring. Deze kennis en ervaring is in ons bedrijf in ruime mate aanwezig.

Voorkom onaangename verrassingen

Een goed werkende airco in uw auto is wel zo aangenaam. Het verhoogt niet alleen het comfort maar zorgt er ook voor dat u fris achter het stuur zit. Echter, elke auto met een airco heeft regelmatig onderhoud nodig. Dit voorkomt later hoge reparatiekosten.

Hoe werkt een airco?

Doordat de buitentemperatuur niet of nauwelijks van invloed is op het effect van de drogere lucht, biedt het gebruik van de airco ­ in combinatie met het verwarmingssysteem ­ in de winter hetzelfde comfort als in de zomer. De airco­installatie werkt met behulp van een pomp die door de motor wordt aangedreven. Hierdoor kan het gebruik van de airco een iets hoger brandstofverbruik geven. Dit brandstofverbruik is in de praktijk echter nauwelijks meetbaar en deze kosten wegen niet op tegen het comfort dat de airco­installatie in alle jaargetijden biedt.

Afspraak maken

Neem contact met ons op voor het bijvullen en/of controleren van uw airco.