Aanhangwagens

Vakkundig onderhoud

Een aanhanger heeft tijdens het gebruik behoorlijk wat te verduren. Goed onderhoud en vakkundige reparaties zijn daarom erg belangrijk en verlengen de levensduur van uw aanhanger aanzienlijk. Voorkom verrassingen onderweg en laat uw aanhanger tijdig controleren en/of repareren.

Reparatiewerkplaats

Wij beschikken over een uitgebreide reparatiewerkplaats met veel ervaring met aanhangers. We voeren o.a. de volgende werkzaamheden uit:

Uitgebreid magazijn

Bent u op zoek naar specifieke onderdelen voor uw aanhanger? Voor het bestellen van onderdelen (zoals bijv. banden) kunt u terecht in ons magazijn te Almelo of u bestelt ze eenvoudig via onze webshop als u een account heeft (vraag aan!) of telefonisch.

Revisie

Ondanks ons uitgebreide magazijn kan het natuurlijk gebeuren dat het onderdeel wat u zoekt niet meer geproduceerd wordt, dan is revisie een goede optie. De remmen zijn bijvoorbeeld een onderdeel van een aanhanger die vaak in aanmerking komen voor revisie. Met behulp van onze uitgebreide revisiewerkplaats kan Rekos nog beter en sneller aan uw wensen voldoen. Hierdoor kan uw aanhanger snel en vooral veilig weer de weg op!