Over Rekos

Over Rekos

In 1965 is Rekos Rem- en koppelingservice gestart als specialist op het gebied van remmen en koppelingen.

De heer M.J. Beverdam is samen met zijn vrouw begonnen aan de Bornerbroeksestraat in Almelo.
Na een moeizame start begon het toch te lopen.
Zo goed dat er begin 1973 behoefte ontstond aan een grotere locatie met meer ruimte. In 1974 is Rekos dan ook verhuisd naar het huidige adres, Plesmanweg 22 in Almelo.

 


Als vanzelfsprekend is de vakkennis in de loop der jaren steeds verder uitgebreid. Door deze professionele instelling heeft Rekos zich ontwikkeld tot een groothandel in bedrijfswagenonderdelen, inclusief een onafhankelijke reparatiewerkplaats voor o.a. opleggers, aanhangers, trucks en motorwagens.

Ook hebben we een reparatiewerkplaats voor o.a. personenauto’s, bestelbussen, caravans en alle soorten aanhangwagens. Daarnaast heeft Rekos een revisiewerkplaats. Met behulp van deze revisiewerkplaats kunnen wij nog beter en sneller voldoen aan de wensen van de klant. We reviseren en fabriceren o.a. cilinderkoppen, hydrauliekslangen, koppelingen, motorfietsremmen en remslangen. Alle werkzaamheden op het gebied van vervoer en industri?le toepassingen. Ook hieraan herkent u de hoge mate van service en kwaliteit waar Rekos voor staat.

Maar dat is nog slechts een deel van ons dienstenpakket. Op elk gebied zijn we namelijk thuis in techniek, met als uitgangspunten service en kwaliteit. Als groothandel in bedrijfswagenonderdelen is een uitgebreid magazijn van essentieel belang. Wij beschikken over een grote voorraad onderdelen voor alle soorten voertuigen. Tevens beschikken wij over een team van specialisten met uitvoerige technische kennis en training van de benodigde vakgebieden.

Dat Rekos een hoge mate aan service levert, blijkt ook uit onze rijdende magazijnen. Onze 2 vertegenwoordigers bezoeken hiermee de klanten. In deze rijdende magazijnen is een voorraad aanwezig van alle fastmover onderdelen die direct geleverd kunnen worden. De andere bestelde onderdelen worden nageleverd door onze eigen bezorgdienst vanaf het centrale magazijn in Almelo.

Kortom:

  • Rekos levert kwaliteitsonderdelen
  • Rekos heeft een goede voorraad van onderdelen
  • Rekos haalt alles uit de kast om delen te leveren/bezorgen
  • Rekos heeft uitstekende technische kennis in huis
  • Rekos beschikt over een 24-uurs servicedienst, 7 dagen per week
  • Rekos beschikt over rijdende magazijnen
  • Rekos beschikt over reparatiewerkplaatsen
  • Rekos beschikt over een revisiewerkplaats
  • Rekos heeft een eigen bezorgdienst

Krantenartikelen

Door de jaren heen zijn er regelmatig publicaties in kranten verschenen. Klik om meer informatie over het onderwerp te lezen.