Trailers met bovenbouw

Aan de bovenbouw van uw trailers worden hoge eisen gesteld. De veilligheid van uw medewerkers staat natuurlijk voorop en u wilt niet dat uw trailers met bovenbouw onnodig stilstaan. Vakkundige reparaties en tijdige controles zijn dan ook van groot bel ang.

Reparatiewerkplaats en onderhoud

Zowel voor het onderhoud aan uw trailer, als bovenbouw bent u bij Rekos aan het juiste adres. In onze werkplaats voeren onze specialisten o.a. de volgende werkzaamheden uit:

  • Kraankeuring
  • Algeheel onderhoud
  • Asrevisie
  • Schadereparaties
  • Grote en kleine onderhoudsbeurten
  • APK-keuringen

Kraankeuring

Volgens de Arbo-wet bent u als werkgever verantwoordelijk voor de veiligheid van uw werknemers. Uw voertuigen moeten dan ook veilig en correct werken. Tenminste 1x per jaar moet uw trailer en bovenbouw dan ook gekeurd worden op veiligheid en werking. Na de keuring ontvangt u van Rekos BV een uitgebreid keuringsverslag en eventuele mankementen kunnen indien gewenst direct door onze specialisten verholpen worden.

Een uitgebreid magazijn

Voert u het onderhoud en reparaties zelf uit en bent u op zoek naar specifieke onderdelen? In ons magazijn hebben we ruim 28.000 onderdelen op voorraad, direct leverbaar! Alle onderdelen voor uw trailer met bovenbouw kunnen hierdoor snel geleverd worden. Daarnaast beschikken wij over een team van specialisten met uitvoerige technische kennis en training die u graag van advies voorzien. Neem direct contact op of bestel via onze webshop.

Revisie

Heeft u een onderdeel nodig dat niet meer verkrijgbaar is? Dan is revisie een goede optie. Dankzij onze uitgebreide revisiewerkplaats kunnen we u snel van dienst zijn voor o.a. complete motorrevisie, asrevisie of mechanische en hydraulische remdelen.

Alles voor uw vrachtwagen(s)

KraankeuringenKraankeuringenTachokeuringBandenkeuring

Uitgebreid magazijn

MagazijnMagazijnMagazijn